Ajankohtaista

31.03.2019 - Loiston Oy Ltd on ostanut Bitmill Oy:n liiketoiminnan. Ohjelmaiston tuki jatkuu normaaliin tapaan. Lisätietoja Loiston Oy Ltd

21.04.2017 - Bitmill Oy on toimittanut RK Rakentajan Konevuokraamo Oy:lle Exact Kalustonvuokrausohjelmiston. Yritys hoitaa ohjelmistolla työmailla käytettävien koneiden ja tarvikkeiden vuokrasopimusten ja laskutustietojen hallinnan.

RK Rakentajan Konevuokraamo Oy vuokraa erilaisia työkoneita yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yrityksen toimialue on koko Etelä-Suomi. Rakennuskonevuokraamo sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa.

16.12.2016 - Suomi-Seura ry on uudistanut ja tehostanut taloushallintonsa hoitoa ottamalla käyttöön Exact taloushallinnon ohjelmiston. Ohjelmistolla hoidetaan yhdistyksen kirjanpito, palkanlaskenta, ostoreskontra, laskutus ja myyntireskontra.

Suomi-Seura ry on maailmalla olevien, sinne lähtevien ja sieltä palaavien suomalaisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö. Suomi-Seura välittää ajanmukaista Suomi-kuvaa maailmalle ja tekee ulkosuomalaisuutta tunnetuksi myös Suomessa. Suomi-Seura jakaa vuosittain merkittävää tukea ulkosuomalaisille tiedotusvälineille ja järjestöille.

17.11.2016 - Bitmill Oy on toimittanut Timanttiporaus Pika Oy:lle Exact Kalustonvuokraus -ohjelmiston sekä sen ohessa Exact Myyntitilaustenkäsittelyn ja Exact Myyntireskontran. Yritys hoitaa ohjelmistolla pääasiassa rakennuksilla käytettävien koneiden ja tarvikkeiden vuokrasopimusten hallinnan ja laskutuksen.

Timanttiporaus Pika Oy tekee timanttiporaukset ja -sahaukset sekä hionnat, jyrsinnät, piikkaukset ja etuputsityöt. Yritys palvelee yritysasiakkaita, yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä ja kuntia Etelä-Suomen alueella toimipaikkanaan Kerava.

01.04.2016 - V. Hukkanen Oy on laajentanut Exact Palkanlaskenta -ohjelmiston käyttöä konsernissaan. Martin Kala Oy:n henkilökunnan palkat hoidetaan jatkossa Exact -ohjelmistolla.

Martin Kala on yksi Suomen merkittävimmistä silakkafileen valmistajista. V. Hukkanen Oy osti Martin Kala ja Vihannes Oy:n koko osakekannan vuonna 2013. Martin Kala Oy jatkaa itsenäisesti toimintaansa Suomen merkittävänä silakka- ja lipeäkalatuotteiden valmistajana sijaintinaan edelleen Suomen Turku.

25.05.2015 - Bitmill Oy:lle AAA luottoluokitus. Bisnode on myöntänyt Bitmill Oy:lle edelleen korkeimman AAA Rating-luokituksen. Luokitus kertoo, että Bitmill Oy on luotettava ja vastuullinen yritys. Vain 2,6 % suomalaisista yrityksistä yltää tähän korkeimpaan luottoluokkaan.

01.04.2015 - V. Hukkanen Oy on ottanut käyttöön Exact Palkanlaskentaohjelmiston, jolla yhtiö hoitaa tunti- ja kuukausipalkkojen laskennan sekä henkilöstöhallinnon. Työajanseurannasta jalostetaan tapahtumat palkanlaskentaan, mikä edesauttaa palkanlaskennan sujuvuutta ja virheettömyyttä. Yhtiö noudattaa Elintarvikealojen työehtosopimusta.

V. Hukkanen Oy on yksi johtavista suomalaisista kala-alan yrityksistä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli noin 55 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 100 henkilöä. Yhtiö tunnetaan ennen kaikkea Kalaneuvos-tuotteistaan. V. Hukkanen Oy on perustettu vuonna 1975 ja yhtiön kotipaikka on Sastamala.

05.02.2013 - Ostolaskujen sähköinen vastaanotto on yksi Exact Ostoreskontran uusista ominaisuuksista ja laajennus Exact-ohjelmiston sähköisen taloushallinnon toimintamalliin. Ostolaskujen käsittely nopeutuu ja säästöjä syntyy, koska monet toimittajat veloittavat jo nyt paperisten ostolaskujen lähettämisestä.

Ostolaskujen sähköinen käsittely täydentää hyvin Exact-ohjelmiston muutenkin laajasti käyttäjiä palvelevia ominaisuuksia.

20.08.2012 - Bitmill Oy on liittynyt tilaajavastuu.fi -palveluun. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettava Kumppani -ohjelman avulla ajan tasalla. Palvelusta selviää, että yrityksenä ja työnantajana täytämme lakisääteiset velvoitteemme. Näin varmistat, että tilaat palvelusi luotettavalta yritykseltä, joka noudattaa tilaajavastuulakia.

Tilaajavastuulain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista sekä luoda yrityksille ja julkisoikeudellisille yhteisöille edellytyksiä varmistaa, että niiden kanssa vuokratyöstä tai alihankinnoista sopimuksia tekevät yritykset täyttävät sopimuspuolina ja työnantajina lakisääteiset velvoitteensa. Lain tarkoituksena on myös torjua harmaata taloutta.

Lain mukaan tilaaja on velvollinen selvittämään, onko yritys merkitty ennakkoperintä- ja työnantajarekistereihin sekä arvonlisävelvollisten rekisteriin. Samoin tulee mm. selvittää onko yritys maksanut verot, ottanut eläkevakuutukset sekä minkälaista työehtosopimusta työhön sovelletaan tai mitkä ovat keskeiset työehdot. Tiedot on hankittava myös ulkomaisista yrityksistä.

Lakia sovelletaan, jos vuokrattujen työntekijöiden työskentely kestää yli 10 työpäivää tai jos alihankintasopimuksen arvo ylittää 7 500 euroa ilman arvonlisäveroa. Tällä tarkoitetaan sopimuksen koko arvoa erittelemättä siitä työn osuutta.