Case: Tili Soila

Miksi Tili Soilasta tuli Exact-käyttäjä?

Neljän hengen tilitoimisto Tili Soila Oy käyttää Bitmillin Exact-kirjanpitoa, kustannuslaskentaa, palkanlaskentaa, laskutusta, myyntireskontraa ja kassakladia.

Päätettyään vuonna 2001 vaihtaa uuteen, ajanmukaiseen taloushallinnon ratkaisuun Tili Soila tutustui useaan alan ohjelmistoon. Exactiin päädyttiin kolmesta syystä: tuote oli helppo omaksua, Bitmillin palveluasenne vakuutti ja kustannustaso oli järkevä.

”Bitmill suhtautui meihin alusta alkaen vakavasti ja avuliaasti”, toteaa Tili Soilan toimitusjohtaja Soila Rantavaara.

”Meille on erityisen tärkeää, että saamme koulutuksen ja tuen ymmärtämimme termein. Tietotekniikkaslangia suoltavasta teknisestä avusta ei meille ole mitään hyötyä. Bitmillissä kysymyksiimme vastaa välittömästi kirjanpidon ammattilainen, joka tuntee meidät ja käyttämämme tuotteet”, Rantavaara sanoo.

Tili Soilan aktiivinen ote Exact-ohjelmiston käyttöön on ollut myös Bitmillin kannalta hedelmällistä: ”Tili Soilan kaltaiset asiakkaat, jotka ovat meille enemmän kuin työkalujemme käyttäjiä, vaikuttavat luonnollisesti tuotteittemme kehittymiseen. Jokainen asiakkaalta tullut kommentti rekisteröidään ja otetaan huomioon uusia ominaisuuksia kehitettäessä”, toteaa Exact-tuoteperheen konsultti, kirjanpitäjä Heli Kuisma.

Soila Rantavaara antaa erityiskiitosta Bitmillin mutkattomasta palvelusta: “Ystävällisyyden merkitystä ei voi tänäkään päivänä väheksyä. Kaiken kiireen keskellä voi olla varma, että Bitmillin asiakaspalvelu on ystävällistä ja ripeää, lähestymmepä heitä sitten sähköpostitse tai puhelimitse. Voin suositella Bitmillin palvelua ja Exactia kaikille taloushallinnon parissa työskenteleville.”