Case: Woodpro Trading

Oy Woodpro Trading Ltd hoitaa puupohjaisten tuotteiden maahantuontia, välitystä ja varastointia. Vahva alan osaaminen sekä laajat suhteet valmistavaan teollisuuteen eri puolille maailmaa luovat perustan toiminnalle.

“Woodpron toiminta on hajautettu usealle paikkakunnalle Suomessa. Etsimme ohjelmistoa, jolla pystymme helposti hallinnoimaan koko toimintaamme. Meille oli erittäin tärkeää saada ohjelma, joka suoriutuu perusmyyntitoimintojen ohella myös ostotoiminnoista eri kielillä, kattavasta varasto- ja tuotehallinnasta sekä kaikista taloushallintoon liittyvistä toimista. Exact -ohjelmisto täytti vaatimuksemme”, kertoo toimitusjohtaja Seppo Lokka.

Yhtenä toimijana joukossa on tilitoimisto, joka hoitaa yhtiön kirjanpidon ja palkanlaskennan. Sekä Woodpron henkilökunta, tilitoimisto että varastopalveluja hoitava yhtiö käyttävät Exactia ulkoistetussa palvelimessa etäyhteydellä.

“Henkilökunnallamme on aikaisempaa kokemusta laajan kansainvälisen toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ominaisuuksista. Muistan, että räätälöinti oli vaikeaa - juoksevalle norsulle kenkien vaihto ei sujunut helposti. Usein ei uskota pienempien ohjelmavalmistajien resursseihin hoitaa projekteja tai ohjelman kykyyn hoitaa laajoja kokonaisuuksia. Exactilla saamme hoidettua aivan kaiken ja ohjelman kyky hoitaa toimintojen muutokset tai virheiden korjaus on sujuvin, mitä olen kohdannut. Bitmillissä toiveitamme on kuunneltu ja olemme päässeet mukaan kehittämään Exact -ohjelmistoon tarvitsemiamme uusia, hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi Bitmill on toteuttanut sovitut muutokset ja uudet ominaisuudet ripeästi ja kustannustehokkaasti”, jatkaa Seppo Lokka.

“Olen ollut mukana kehittämässä räätälöityjä ohjelmaratkaisuja useaan kertaan ja usein tarpeet ja toteutus eivät ole sujuvasti kohdanneet. En muista toista kertaa, jolloin ohjelmantekijä olisi pystynyt toteuttamaan näin hyvin tarpeitamme kuin Bitmill on tehnyt. Heillä on todellinen halu kehittää ohjelmaa ja kuunnella asiakkaiden todellisia tarpeita. Merkillepantavaa on myös aloitusprojektin jälkeinen toiminta, eivät ohjelman kehitystarpeet koskaan lopu aloitusprojektiin. Ohjelmakehitys on jatkuva prosessi. Tämä on Bitmillissä hoidettu loistavasti. Omat lisätarpeemme on otettu huomioon ja kaikki tarvittavat perusohjelman muutostarpeet mm. sähköisestä laskutuksesta aina verokäytännön muutoksiin on hoidettu sujuvasti, ennen kuin niitä edes on kysytty.”

“Hyvä yhteistyömme jatkuu edelleen ja meillä on tunne, että meistä pidetään hyvää huolta”, toteaa Seppo Lokka lopuksi.