Kirjanpito - luotettavat Exact ratkaisut

Exact Kirjanpito on tehokas ratkaisu kirjanpidon ja kustannuslaskennan hoitamiseen. Exact Kirjanpito taipuu vaativankin kustannuslaskennan tarpeisiin. Ohjelmisto soveltuu hyvin myös tilitoimistoille.

Exact Kirjanpito toimitetaan käyttövalmiina varustettuna omalla tilikartalla ja muilla sisäisen laskennan tunnisteilla.

Viennit tallennat järjestelmään kätevällä ja nopealla vientikirjauksella - jollet saa niitä valmiina sivukirjanpidoista. Halutessasi voit tallentaa koko tositteen näppäinkomennoin ilman hiiren liikautusta. Sokkotallennus onnistuu pienellä harjoituksella. Vientien tallennuksen yhteydessä voit tehdä kirjauksia tase-erittelyihin ja Exact Käyttöomaisuuskirjanpitoon.

Tilikartassa ei tarvita erillisiä tilejä eri alv-kannoille, konsernille tai toiminnoille.

Exact Kirjanpito on suunniteltu mahdollisimman käytännönläheiseksi. Uuden kauden tai tilikauden kirjauksen pystyt aloittamaan aloittaa ennen edellisen kauden sulkemista. Päätetyt kaudet suljetaan; päätetyn kauden voit avata uudelleen. Välitilinpäätös on mahdollista tehdä milloin tahansa.

Lakisääteiset raportit tilikarttasi mukaan

Kirjanpito-ohjelmiston raportoinnista saat hetkessä tarvitsemasi tulosteet. Aikavälit pystyy valitsemaan vapaasti, päätetyt tilikaudet eivät ”katoa”.

  • tuloslaskelma ja tilinpäätöstuloslaskelma
  • tase ja tilinpäätöstase
  • pääkirja ja päiväkirja
  • tase-erittelyt
  • kausiveroilmoitus

Exact Kirjanpito ja vientien selailu

Valmiista raporteista voit helposti muokata uusia versioita, esimerkiksi kustannuspaikkakohtainen tuloslaskelma tai budjettivertailu tuloslaskelman mallisena.

  • tapahtumalista
  • arvonlisäverolista
  • vientimuistio
  • saldoluettelo

Kirjanpito-ohjelmiston Vientiselaus on työkalu, johon ihastut. Sillä selaat ja raportoit kirjanpidon ja kustannuslaskennan tapahtumia tilin, kustannuspaikan yms. tarkkuudella monipuolisesti yli tilikausirajojen.

Kaikki Exact Kirjanpito -sovellukset, kuten laskutus, reskontrat jne. ovat sivukirjanpitoja, jotka tuottavat pääkirjanpitoa varten valmiin vientiaineiston erittelytulosteineen. Kirjaukset syntyvät automaattisesti, tarvittaessa niihin voi puuttua käsin.

Sivukirjanpitojen viennit tuodaan kirjanpitoon - tiivistettynä, jos niin haluat. Saat siirrosta vientimuistion. Vientimuistio ja sovelluksen erittelytuloste muodostavat yhdessä selkeän audit trailin.

Jaksotusten avulla kohdistat pitkäaikaiset tapahtumat vaikutusajalleen. Purkamattomat siirtyvät erät ja jaksotukset näet automaattisesti tase-erittelyllä.

Exact Kirjanpito -sovellus tekee tilinavauksen automaattisesti. Alustavan tilinavauksen voit tehdä kesken tilinpäätöksen ja uusia tilinpäätöksen valmistuttua. Tilikauden aikana jaksotetut kirjaukset saat puretuksi siirtyvistä eristä osin tai kokonaan.

Konsernilaskentaa varten voit yhdistellä kahden tai useamman yhtiön kirjaukset konserniksi raportointia varten. Yhdistelyssä eliminoidaan valitut tilit ja merkityt kirjaukset. Tapahtumia voit kirjata myös suoraan konsernille.

Vientejä kirjattaessa voidaan tarkastaa laskentatunnisteiden välisiä suhteita, esimerkiksi tasetilillä ei saa olla kustannuspaikkaa, tuottotilillä on oltava kustannuspaikka tai luetella yksittäisen tilin sallitut kustannuspaikat.

Kirjanpito -sovelluksen suodattimilla muunnat ja summaat tapahtumia raporteilla, esimerkiksi tuottotilit yhdeksi riviksi tai kaikki palkka- ja henkilöstömenot yhdeksi riviksi. Luokitelluilla käsitteillä tiivistät rivitietoja, esim. kaudet kvarttaaleiksi tai tilikausiksi.

Exact Kirjanpito on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu. Lataa oheinen esite ja kysy lisää myynnistämme.

Lataa Exact Kirjanpidon esite (PDF 1,2MB)

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja tilaa Exact Kirjanpito avuksesi

Katso lisää: Taloushallinto, Varastonvalvonta, Hyllypoisto ja Konsernilaskenta, Kirjanpito